Frajerku si nosí na koži: Nás žiadni Vyvolení nerozdelia!

Vnútri citlivá duša, navonok tvrdý chlap – do Domu snov ste poslali aj sirotu Vlada.

„Zo začiatku som mal víziu, že by som polovicu výhry dal onkologickým deťom, polovicu by som si nechal a podelil sa s kamarátmi,“ hovorí síce už dospelý, ale sirota Vladimír Soušek. Jeho sociálno – humánne cítenie v ňom umocnila smrť otca, keď mal 11 rokov a o matku prišiel ako 20 – ročný: „Nie som taký človek, že by som bol lakomý.“  Nikdy preto neobíde bezdomovca ani žobráka, ktorému vždy podaruje aspoň pár drobných. 

Vlado je vo svojom vnútri citlivý chalan, aj keď jeho telo krášli niekoľko tetovaní. Na predlaktí má vytetované meno svojej lásky: „Ivanka je aktuálna láska. Sme spolu dva a pol roka.“ Toho, že by o ňu prišiel pre pobyt vo Vyvolených – Dome snov sa neobáva. „Ľúbime sa, veríme si. Počkáme na seba,“ vyhlasuje presvedčivo. 

„Samá šľacha“ – to je Vlado, ktorý vo voľbe porazil Patrika Abeloviča a Alexa Bogdániho. „Alex je nesympatický človek a o Patrikovi je to inak, ako bolo povedané,“ hovorí majiteľ miestenky v Dome snov. Tvrdí, že jeho súper pochádza z bohatej rodiny, preto nemusí žiť v garsónke, keby nechcel. Vladimír Soušek preto o to viac ďakuje divákom, že ho poslali do Vyvolených. 

Kauza Vlado vs. Patrik TU!