Do tímu pribudne nový vyšetrovateľ: Adrian Jastraban kvôli Za sklom 3 zrušil lukratívnu ponuku!

Do kriminálky vstupuje nový vyšetrovateľ Ľudo Čierny, ktorého stvárňuje Adrian Jastraban. Obľúbený herec žije už dlhé roky v Prahe, no kvôli nakrúcaniu Za sklom 3 bol ochotný odložiť inú pracovnú ponuku.

Príbeh dvoch elitných policajtov Maxa a Nora, ktorí odkrývajú prepojenia zločinu a politiky, pokračuje. Do deja už vstúpila nová vyšetrovateľka Silvia a v druhej epizóde pribudne aj vyšetrovateľ Ľudo Čierny, ktorý do tímu prestúpi z oddelenia finančnej kriminality. Je veľmi mlčanlivý, zničený životom a prácou. Pije, aby v sebe zabil hnus, ktorému vo svojej profesii čelí. Ľudo dávno stratil vieru v ľudí a neverí ani na pravidlá.

​Nového vyšetrovateľa v Za sklom 3 stvárňuje Adrian Jastraban, ktorý už dlhé roky žije v Prahe. Táto kriminálka ho natoľko oslovila, že bol ochotný vzdať sa viacerých pracovných ponúk. ,,Kvôli tomuto seriálu som musel odmietnuť dve dôležité práce, pretože som bol presvedčený, že chcem na tomto seriáli robiť, lebo si myslím, že to má zmysel," vysveteľuje herec. Nenechajte si ujsť skvelú kriminálku Za sklom 3, ktorá ponúka nielen skvelé herecké obsadenie, ale aj napätie a pútavý dej. 

Sledujte seriál Za sklom 3 v utorok o 20:35 hod. na JOJke!