Odvážna zvieracia kinopremiéra: Fakty, ktoré ste možno netušili o Tajnom živote maznáčikov!

Obľúbený rodinný animovaný film sa dočkal pokračovania. To uvidíte už dnes večer na JOJke. Pripravte sa zatiaľ s nami na tento film!

Za hlasmi animovaných zvieratiek stojí množstvo amerických hercov. Okrem Kevina Harta, ktorý svoj hlas prepožičal v pôvodnej verzii postavičke bieleho králika, jeden z hlasov patrí aj legendárnemu hercovi Harrisonovi Fordovi. Svoj známy hlas prepožičal kohútovi. Paradoxne, pri postave králička ide vôbec len o druhú zápornú postavu, ktorú si Kevin Hart zahral. Ďalšie hlasy patria Pattonovi Oswaltovi či Ericovi Stonestreetovi.  

Tajný život maznáčikov je charakterizovaný otázkou "Premýšľali ste niekedy, čo robia vaši miláčikovia, keď nie ste doma?" Presne tá je poznávacím znamením celého filmu, ak ste videli prvú časť, ani druhá vás nesklame. Rôzni maznáčikovia sa opäť dostanú do problémov, ktoré musia vyriešiť. Čo si myslíte, že robia tí vaši miláčikovia, keď nie ste doma?

Zdroj: TV JOJ

Rozprávka obsahuje nové skladby a melódie, ale aj cover verziu známej skladby "Lovely day", ktorú si vo verzii Tajného života maznáčikov určite zamilujete!

;

Nenechajte si ujsť Tajný život maznáčikov dnes o 20:35 na JOJke!