Robo Jakab je herecký chameleón! Neuveríte, aké postavy počas svojej kariéry stvárnil!

Robo Jakab je nepochybne talentovaný herec. Počas svojej kariéry stvárnil rôzne úlohy. Najnovšie sa predstaví ako vyšetrovateľ, ktorého nerozlučným parťákom bude verný pes Bodka.

​Robo Jakab je nielen talentovaný herec, ale aj skvelý spevák. A navyše fešák. Na obrazovkách televízie JOJ zahviezdil v seriáli Panelák, ktorý sa zapísal do histórie. Následne na seba ponuky nenechali dlho čakať. V roku 2011 sa objavil v seriáli Dr. Ludsky a o pár rokov neskôr aj v seriáli Dr. Ema. Objavil sa tiež v seriáli Naši, Delukse či si zahral kňaza Dezidera Lakatoša v Hrobároch. Najnovšie sa ukáže v úlohe policajného vyšetrovateľa Šimona Malíka, ktorému bude robiť spoločnosť verný pes Bodka.

Robo Jakab zahviezdi už čoskoro v seriáli Bodka. Bude hrať vyšetrovateľa Šimona Malíka. V súkromí, ale ani v práci mu karta veľmi nepôjde. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

Pozrite si trailer k seriálu Bodka:

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už čoskoro na JOJke!