Robo Jakab zahviezdi v detektívke Bodka! Kto bude v seriáli verne po jeho boku?

Robo Jakab sa už čoskoro objaví v hlavnej úlohe nového seriálu televízie JOJ s názvom Bodka. Bude hrať policajného vyšetrovateľa, no nebude sám. Bude mať aj nerozlučného parťáka. Kto ním bude?

Robo Jakab je talentovaný herec, ktorý dokáže zahrať takmer akúkoľvek postavu. Najnovšie sa predstaví v seriáli Bodka, v ktorom stvárni policajného vyšetrovateľa Šimona Malíka. V súkromí, ale ani v práci mu karta veľmi nepôjde. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

​Detektív Bodka, border kólia, nemá žiadne super schopnosti. Nepreskakuje štvormetrové ploty, ani nebehá ako o preteky. Jeho talent spočíva v jeho výnimočných mentálnych schopnostiach a skvelej intuícii. Bodka dokáže predvídať chod udalostí. Tiež vie odčítať klamstvo, strach či zlý úmysel. Bodkove schopnosti prinášajú Šimonovi osoh a spolu riešia jeden prípad za druhým. Stanú sa z nich nerozluční priatelia, hoci sprvu sa vôbec nemuseli?

Pozrite si trailer k seriálu Bodka: 

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už čoskoro na JOJke!