Šetrný Robo Jakab vie, ako z jedného eura urobiť dve! Neuveríte, na čom dokáže ušetriť!

Hviezda seriálu Bodka Robo Jakab vie, ako ušetriť peniaze. Do práce chodieva na netradičnom dopravnom prostriedku. Nielenže tým šetrí životné prostredie, ale aj peňaženku.

​Robo Jakab, ktorý zahviezdi v seriáli Bodka, kde si zahrá vyšetrovateľa Šimona Malíka, je milovníkom motoriek. Prezradil, že na dvojkolesových tátošoch jazdí od mladosti. Dokonca sa tak premiestňuje aj do práce. "Keď je teplo, chodím na skútri. Keď sa šmýka, chodím autom. Minulý rok som chodil od apríla skoro do konca novembra na skútri. Je to lacné, je to rýchle a zaparkujem s tým úplne všade. Alebo občas chodím na bicykli," prezradil sympatický herec. Samozrejme, vždy myslí na bezpečnosť, ktorá je na prvom mieste. "Na motorkách jazdím od malička, takže sa snažím, aby ma videli a ja som videl ich. Ako každý šofér musí predvídať, vodič na motorke musí predvídať ešte niekoľkonásobne viac, pretože si ´holý´ a jediné, čo ťa chráni, je prilba na hlave," vysvetľuje. Hoci na dvoch kolesách jazdí už roky, doposiaľ, chvalabohu, nemal žiadnu nehodu. "Zatiaľ som žiadnu kolíziu nemal a dúfam, že ani mať nebudem," uzavrel vyšetrovateľ Šimon Malík alias Robo Jakab.

Robo Jakab zahviezdi už čoskoro v seriáli Bodka. Bude hrať vyšetrovateľa Šimona Malíka na policajnom oddelení. V súkromí, ale ani v práci mu karta veľmi nepôjde. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

Pozrite si trailer k seriálu Bodka:

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už 9. januára o 20:35 hod. na JOJke!