Anna Jakab Rakovská zahviezdi v seriáli Bodka: TOTO prezradila o svojej postave!

V seriáli Bodka si zahrá aj manželka Roba Jakaba - Anička. Stvárni znudenú dcéru boháča, ktorá sa ale nestotožňuje s jeho hodnotami a tak mu urobí natruc.

​V seriáli Bodka si v tretej epizóde zahrá manželka Roba Jakaba, ktorý hrá vyšetrovateľa Šimona Malíka, Anička. Stvárni znudenú dcéru Hanu boháča Vagnera. "Ja som záchrankyňa psov z veľmi bohatej rodiny, ale nestotožňujem sa s morálnymi názormi môjho otca, bohatého podnikateľa. Inklinujem viac k tým psom. Urobím tomu môjmu otcovi trošku zle, tak na truc," prezradila o svojej postave Anna Jakab Rakovská. Svojmu otcovi, ktorého hrá Štefan Skrúcaný, chce urobiť napriek, pretože sa jej nepáči, že jeho svet je oklieštený materializmom. "Ukradnem obraz, predám ho a za peniaze, ktoré získam, urobím najväčší psí útulok na svete," priblížila sympatická herečka.

Robo Jakab zahviezdi už čoskoro v seriáli Bodka. Bude hrať vyšetrovateľa Šimona Malíka na policajnom oddelení. V súkromí, ale ani v práci mu karta veľmi nepôjde. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už v sobotu 16. januára o 20:35 hod. na JOJke!