Zuzana Vačková je multifunkčná žena: Neuveríte, na čo všetko má nevídaný talent!

Zuzana Vačková si zahrá jednu z hlavných postáv v seriáli Bodka. Okrem toho, že je skvelá herečka, je multifunkčná, pretože vie toho oveľa viac. Čo jej ešte ide od ruky?

​Zuzana Vačková stvárni v seriáli Bodka susedu Helgu Arwayovú. Jej úloha je bláznivá, ale dobrácka. Navyše je majiteľkou kocúra Hectora, s ktorým má vždy problém Bodka. Zuzana si zahrá veštkyňu, pretože si na živobytie zarába výkladom kariet, numerológiou či predajom liečivých byliniek a kameňov. Je šarlatánka, čo sama vie.

Zuzana Vačková je multifunkčná žena nielen na obraze, ale aj v súkromí. "Som dobrá v skladaní nábytku," prezradila. "Keďže si celý život skladám nábytok sama, som v tom fakt dobrá," pochválila sa. "Nadaná som v tom, že viem skvelo delegovať úlohy. Zavolám syna, kamaráta, suseda a neviem koho ešte, pekne im rozdelím úlohy a takto to mám zložené," upresnila sympatická herečka. Domnieva sa, že vedieť sa podeliť o povinnosti je kľúčom k úspechu. "Ešte mám taký dar, že používam množné číslo. Pozriem sa na záhradu a poviem ockovi: ´mali by sme pokosiť´. A ocko naštartuje kosačku a pokosí. Následne, keď je po tom, pozriem sa naňho a poviem mu: ´pekne sme to pokosili," vtipne konštatuje Zuzana Vačková. V čom ďalšom je herečka výborná, to sa dozviete vo VIDEU HORE.

Zuzanu Vačkovú môžete vidieť v seriáli Bodka už túto sobotu o 20:35 hod. na JOJke!