Šimonovi sa stane strašná nehoda! Bude z neho nový človek, ktorý rozumie psej reči!

Na začiatku bol človek, ktorý nemal rád psov. A pes, ktorý ignoroval všetkých ľudí. Osud však chcel, aby sa títo dvaja stali priateľmi. Teda, v rámci možností.

Šimon Malík pracuje na policajnom oddelení v hlavnom meste. Už dávno dosiahol hodnosť poručíka. Jeho kariéra však akosi nenapreduje, kolegovia si z neho uťahujú a šéf naňho pozerá cez prsty. Šimon je zľahka nezodpovedný, neuznáva autority a jeho vyšetrovacie postupy sú neraz za hranicou zákona. Na oddelení je dlhodobo na odpis a čaká sa len na jeho poslednú fatálnu chybu.

​Nedarí sa mu podľa predstáv ani v súkromí. Šimon je ukážkovým starým mládencom a ľahtikárom, ktorý strieda partnerky častejšie ako ponožky. Jeho poslednou "láskou" je modelka Nina, no ani s ňou to nemyslí veľmi vážne. Tá chce ešte vzťah zachrániť a tak mu navrhne spoločný odchod do Austrálie. Šimon však túto lákavú ponuku odmietne a namiesto balenia odchádza do práce. Tam za ním príde poslíček s odkazom od Niny, ktorá sa zbalila a odišla k protinožcom. "Postaraj sa mi o neho. Pár mesiacov to hádam zvládneš," napísala modelka na rozlúčku. Šimonovi neostáva iné, ako sa zmieriť so skutočnosťou, že sa musí starať o Bodku. A vôbec sa mu to nepáči.

Čo však čert nechce, Šimonovi Bodka utečie. Keď naňho kričí a beží za ním, stane sa mi nehoda. Pošmykne sa a skončí v tráve, kde naňho zaútočí susedkina mačka, ktorá mu doškriabe tvár. Keď sa Šimon vráti domov olepený leukoplastmi, začne počuť hlas, ktorý sa mu prihovára. Najskôr je z toho v šoku, no zistí, že v byte nie je nikto okrem psa. Neverí, no naozaj počuje, čo si Bodka myslí. Nevie to stráviť a tak si pomôže alkoholom. Následne zaspí s myšlienkou, že keď sa ráno zobudí, bude to len sen. Či to tak bude, to sa dozviete už dnes večer na JOJke.

Pozrite si, čo vás čaká už dnes večer: 

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už dnes o 20:35 hod. na JOJke!