[multi] Bodka - Tajné triky 2885

Pikošky o seriáli Bodka: Zločinci v štábe!

Obľúbený seriál Bodka je už síce nakrútený, no jeho vznik sa nezaobišiel bez komplikácii či kritických situácii. Napríklad sa zločincami stali chlapi zo štábu. Kto by to bol povedal?

​Roztomilý chlpáč Bodka sa počas nakrúcania začal báť herca Jána Jackuliaka, ktorý hrá v tejto epizóde hlavnú postavu - dobrého lupiča. Čierno-biely štvornohý pomocník pri vyšetrovaní však od neho doslova utekal. Tvorcom to nešlo do hlavy, pretože Ján Jackuliak má dobrý vzťah so psami, dokonca má jedného aj doma. Nakoniec sa prišlo na to, čo je za tým. Bodka sa ho bojí od scény, kde s ním bol Ján zavretý v dodávke a niekto zo štábu neopatrne pribuchol dvere. Chlpáč sa prudko zľakol a spojil si ten zvuk práve s hercom. Na pľaci tak hviezdi náhradník.

V zajtrajšej epizóde vystupuje najviac psov a je tam aj najnáročnejšia scéna. Nakrúcala sa na hrade Korlátko. Proti sebe stála hŕstka dlhosrstých psov a Armáda sto dobermanov.

Medzi figurantmi pri opoznávaní páchateľa boli chlapi zo štábu: producent, hlavný kameraman, scénarista, vedúci výroby, architekt.

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už zajtra o 20:35 hod. na JOJke!