Upútavka k novej talkshow je na svete: Predstavujeme vám skvelú reláciu Čau Lujza!

Lujza Garajová Schrameková v novej relácii vyspovedá známe tváre, ktoré jej prezradia mnoho pikošiek. Môžete sa tešiť na veľa zaujímavostí z ich súkromného života a určite sa aj vynikajúco zabavíte.

Pre divákov našej televízie máme skvelú správu. Už čoskoro obľúbená herečka a moderátorka Lujza Garajová Schrameková zahviezdi vo vlastnej talkshow, kde si do televíznej obývačky pozýva slovenské celebrity. Spoločnosť jej robia herci, športovci či hudobníci, ktorí so sebou zoberú aj svojich partnerov. ,,Celé som si to vymyslela pred dvoma rokmi, plán som povedala Jánovi Gorduličovi a tak vznikla táto talkshow," prezradila moderátorka. Lujza si hostí doberá na tému rodiny, partnerského spolužitia a každodenných nezhôd vo výchove. ,,Myslím, že môže byť pre divákov zaujímavé vidieť, že aj celebrity zažívajú rodičovské a partnerské veci," vysvetľuje herečka.

Čau Lujza Zdroj: JOJ

​V Lujzinej talkshow sa môžete tešiť na hviezdne páry ako sú Kandráčovci, Višňovskí, Majeskí či Henrieta Mickovičová a Alexander Bárta. Pozrite si skvelú upútavku a nalaďte sa na novú reláciu Čau Lujza!

Sledujte novú talkshow Čau Lujza! už čoskoro na JOJke!