Dostaneme sa pod kožu mnohým celebritným párom: Na čo sa môžete tešiť v relácii Čau Lujza!?

Výnimočná hostiteľka a seriálová mama Lujza si do svojej talkshow pozýva nielen hercov, športovcov a hudobníkov, ale aj ich partnerov, ktorí jej prezradia mnoho zaujímavostí a pikošiek.

Obľúbená herečka a moderátorka Lujza Garajová Schrameková si do svojej televíznej obývačky pozýva slovenské celebrity. Doberá si ich na tému rodiny, partnerského spolužitia a každodenných nezhôd vo výchove. Ako to klape známym rodinám, ktoré sú neustále v centre pozornosti médií a verejnosti? A čo robia, keď im to práve neklape?

​V Lujzinej talkshow sa dozviete veľa pikošiek a určite sa aj výborne zabavíte. ,,Budem hostiť zaujímavých ľudí, ktorí mi prezdradia ako sa im darí vo vzťahoch, v rodičovstve a pustili ma dosť ďaleko, takže sa máte na čo tešiť. Dozvedela som sa veľa tajomstiev, takže vďaka našim hosťom a šou Čau Lujza! sa to môžete dozvedieť aj vy," vysvetľuje Schrameková. O skvelú atmosféru sa postará aj Maca a Kapela roka, ktorá vám svojimi špeciálnymi piesňami vyčarí úsmev na tvári. Určite sa máte na čo tešiť, preto si talkshow Čau Lujza! nenechajte ujsť. Začíname v septembri.

Sledujte novú talkshow Čau Lujza! už čoskoro na JOJke!