Lujza Garajová Schrameková ukázala deti: Aha, akých rozkošných školákov má doma!

Lujza je hrdou matkou dvoch detí. Radosť jej robí Viktor a Gréta, ktorí už od pondelka začali navštevovať základnú školu. Pre moderátorku je to veľká zmena a domáce úlohy si už nebude robiť len so synom, ale aj s dcérou.

Obľúbená herečka a moderátorka Lujza Garajová Schrameková zahviezdi vo vlastnej talkshow, kde si do televíznej obývačky pozýva slovenské celebrity. Spoločnosť jej robia herci, športovci či hudobníci, ktorí so sebou zoberú aj svojich partnerov. ,,Celé som si to vymyslela pred dvoma rokmi, plán som povedala Jánovi Gorduličovi a tak vznikla táto talkshow," prezradila moderátorka. Lujza si hostí doberá na tému rodiny, partnerského spolužitia a každodenných nezhôd vo výchove. ,,Myslím, že môže byť pre divákov zaujímavé vidieť, že aj celebrity zažívajú rodičovské a partnerské veci," vysvetľuje herečka. Avšak jedna vec je pohľad rodičov a druhá, ako to vidia deti. Preto Lujza vždy okrem hostí spovedá aj ich zhovorčivé ratolesti.

Moderátorka je tiež matkou dvoch detí, ktoré jej robia obrovskú radosť. Viktor a Gréta už obaja chodia do školy a pre Lujzu je to veľká zmena. ,,Od dnešného dňa mám dvoch školákov. Čo si budeme nahovárať, nebude to ľahké pre nikoho. Prajem všetkým školákom a rodičom pevné nervy a veľa trpezlivosti. Najviac držím palce všetkým učiteľkám a učiteľom. Veľmi si vážim ich prácu a rozhodnutie venovať sa našim deťom," napísala Schrameková na sociálnej sieti.

​Sledujte novú talkshow Čau Lujza! v stredu o 21:35 hod. na JOJke!