Ľubomír Višňovský ukázal svojho brata: Ich neuveriteľná podoba vás poriadne zarazí!

Známy slovenský hokejista prijal Lujzine pozvanie a v novej talkshow prezradil rôzne pikošky a zaujímavosti, o ktorých ste určite nevedeli. Okrem Ľuba sa môžete tešiť aj na jeho charizmatického brata Tibora, ktorý akoby mu z oka vypadol.

Lujza Garajová Schrameková privíta vo svojej talkshow zaujímavú dvojicu, ktorou sú manželia Višňovskí. Obľúbený slovenský hokejista patrí medzi hŕstku športovcov, ktorý sa môže popýšiť bronzovou, striebornou, ale aj zlatou medailou z majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Jeho začiatky neboli ľahké a veľkou oporou v detstve mu bol jeho starší brat Tibor. Spolu trénovali a Ľubo sa s ním stále porovnával a to ho hnalo vždy dopredu. Tibor si na krátky čas sadne aj do Lujzinej obývačky, kde ho moderátorka poriadne vyspovedá. Ani jednému oku určite neujde, že sa bratia na seba neskutočne podobajú.

​Výborne spolu vychádzajú aj Ľubove dve rozkošné detičky Maxim a Lili, ktoré na svojho ocina poriadne nabonzovali a servítku si pred ústa určite nedávali. Vďaka nim sa dozviete o obľúbenom slovenskom hokejistovi mnoho pikošiek a zaujímavostí, ktoré ste určite ani len netušili. Nenechajte si ujsť skvelú talkshow Čau Lujza! a spríjemnite si večer s našou televíziou. 

Sledujte talkshow Čau Lujza! dnes o 21:35 hod. na JOJke!