Ľubovi Višňovskému robia deti obrovskú radosť: Aha, aké rozkošné zlatíčka ma doma!

Známy slovenský hokejista prijal Lujzine pozvanie a v novej talkshow prezradil rôzne pikošky a zaujímavosti, o ktorých ste určite nevedeli. Servítku pred ústa si nedávali ani jeho rozkošné deti Maxim a Lili.

Lujza Garajová Schrameková privíta vo svojej talkshow zaujímavú dvojicu, ktorou sú manželia Višňovskí. Obľúbený slovenský hokejista patrí medzi hŕstku športovcov, ktorý sa môže popýšiť bronzovou, striebornou, ale aj zlatou medailou z majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Kvôli svojej práci pôsobil so svojou manželkou Katkou dlhé roky v Amerike, kde sa im narodili aj dve rozkošné detičky Maxim a Lili.

​Keď Višňovský ukončil svoju kariéru a s rodinou sa vrátil na Slovensko, nebolo to pre nich jednoduché. Deti si museli zvykať na inú krajinu, kultúru a pravidlá. Lili a Maxim si servítku pred ústa určite nedávali a svojím rodičom to poriadne vytmavili. Vďaka nim sa dozviete o obľúbenom slovenskom hokejistovi mnoho pikošiek a zaujímavostí, ktoré ste určite ani len netušili. Nenechajte si ujsť skvelú talkshow Čau Lujza! a spríjemnite si večer s našou televíziou. 

Sledujte talkshow Čau Lujza! v stredu o 21:35 hod. na JOJke!