Príbehy i trapasy zo života obyčajných ľudí: Prichádza nový seriál Čert nikdy nespí!

Nájdete sa v nich aj vy?

Život píše neustále nové a nové príbehy, ktoré sa nie vždy skončia podľa našich predstáv. Často si v týchto vypätých momentoch pomyslíme, že k dokonalosti by pomohla azda už len kamera ako dôkaz. Ako sa hovorí, tie najlepšie príbehy píše sám život. V niektorých náročných situáciách si už len zo zúfalstva pomyslíme, že čert nikdy nespí a na každého aj tak raz dôjde. A práve tým sme sa inšpirovali pri tvorbe nového slovenského pôvodného seriálu, ktorý sa na JOJke objaví už v pondelok o 20:40.

Seriál s výstižným názvom Čert nikdy nespí sa skladá z najpútavejších príbehov zo života slovenských rodín, našich susedov a okolia. Pri ich spracovaní sme používali vaše divácke námety. Tešiť sa tak môžete na skutočné problémy, aké sa môžu prihodiť komukoľvek z nás, pretože, ako sa hovorí, čert nikdy nespí. V každej z epizód uvidíte dve samostatné poviedky zo života obyčajných ľudí s ľúbostnou alebo humornou zápletkou a prekvapivou pointou a skvelým hereckým obsadením.

Sledujte nový slovenský poviedkový seriál inšpirovaný skutočnými príbehmi Čert nikdy nespí už v pondelok o 20:40 na JOJke!

Autor: Ivan Paško