Hranice lásky a nenávisti sú veľmi tenké: Netradičný plán na to, ako sa zbaviť nepohodlnej manželky!

Emília a Jozef sa po rokoch spoločného života stali jedným z najznámejších celebritných párov. Jozefa ohúrila Emíliina bezprostrednosť, humor a nemálo aj jej otvorený vzťah k rôznym sexuálnym praktikám. Jozef sa pri nej cítil mladší a po večierkoch sa s ňou pýšil. Po nejakom čase sa dokonca zobrali a Emily si naplno začala užívať život na vysokej nohe. Jozef to však so živelnou Emily nemal také ľahké, ako si na začiatku predstavoval.

Po nespočetných hysterických a alkoholových excesoch svojej ženy sa Jozef rozhodne, že sa Emily zbaví a za pomoci svojho najlepšieho priateľa taktiež právnika vymyslí celkom netradičný plán. Namiesto rozvodu sa Jozef všemožne snaží zbaviť svoju ženu svojprávnosti a dostať ju na psychiatriu. To všetko preto, aby si nemusel ukrajovať zo svojho majetku a mohol žiť nový život po boku mladej milenky.

Podarí sa mu zrealizovať jeho desivý plán? Aké metódy pri tom použije? Dostane Jozef extravagantnú manželku na psychiatriu alebo mu Emily na jeho zradu príde a pomstí sa mu?

Sledujte seriál Čert nikdy nespí už dnes o 20:35 hod na TV JOJ.

Katarína Gajdošíková

Katarína Gajdošíková

Viac článkov od autora