Výrečný Michal Hudák si nemohol pustiť ústa na špacír: Brali mu priestor ďalší porotcovia?

Ako porotca v šou určite nesklamal.

V nedeľu v šou Československo má talent nastala veľká zmena, aká tu ešte nebola. Kvôli chorobe si za porotcovský stôl nemohla sadnúť obľúbená speváčka Lucie Bílá, čo spôsobilo veľa nejasností. Kto si sadne na jej miesto? Keďže toto rozhodnutie nebolo jednoduché, dali si na tom režisér aj Lucka veľmi záležať. Nakoniec sa tejto úlohy výborne zhostil jej dlhoročný kamarát Michal Hudák. Svojím humorom zabavil ľudí nielen v publiku, svojím nadšením z vystúpení potešil súťažiacich a nakoniec si aj užíval fotenie s prítomnými fanúšikmi. Dokonca v zákulisí dostal aj za svoje porotcovanie kyticu a so súťažiacimi prehodil aj pár slov. 

Každé vystúpenie ho dokázalo dostať do kolien. Pri záverečnom rozhodovaní, kedy si mali vybrať medzi kúzelníkom Tomasianom a silnými chlapmi Strong Brothers sa rozhodol pre chalanov, ktorí sú pre neho veľkou inšpiráciou a hnacím motorom. Podľa neho je pre nich slovo "strong" naozaj výstižným, a nemyslel tým ich svaly. 

Sedieť v porote takejto veľkej šou bolo pre neho neuveriteľným zážitkom, za ktorý je podľa jeho slov vďačný: "Všetci porotcovia sú už niekde v zákulisí a ja sa tu ešte tak hýbem, ešte si to vychutnávam," prezradil Michal. Dokonca sa priznal, že svoju výrečnosť musel nechať doma, pretože čas mu nedovoľoval rozprávať všetko, čo mal na srdci: "To mi trošku prekážalo, že tu musíme veľmi málo hovoriť." Napriek tomu sa úlohy porotcu zhostil na výbornú.

Kto zostane stáť pre bránami finále a kto sa bude tešiť z postupu? Uvidíte v nedeľu v šou ČESKOSLOVENSKO MÁ TALENT o 20:35 na JOJke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora