Raper Boki chystá nabombovanú skladbu: Duet s TOUTO známou speváčkou!

Raper Boki sa vďaka účinkovaniu v šou Česko Slovensko má talent stal novou hviezdou doslova z večera do rána. V práci na svojej kariére nezaháľa a už čoskoro vydá nový album. Spievať mu na ňom bude aj známa speváčka!

Šou Česko Slovensko má talent je úžasná v tom, že z bežných ľudí sa vďaka ich úžasným schopnostiam a vám, našim televíznym divákom, môžu stať z večera do rána hviezdy. Na vlastnej koži to okúsil aj raper Boki, ktorého vystúpenie z kastingu prevalcovalo internety. Jeho nenútený rap a texty zo života si vás načisto získali. Niet divu, že sa dostal rovno finále. Hoci nezvíťazil, aj druhé miesto bolo pre neho veľkou výhrou. Množstvo vypredaných koncertov, príprava nového albumu a státisíce pozretí na YouTube sú pre neho obrovskou odmenou za roky poctivej práce na svojej kariére.

​Už po skončení Talentu avizoval, že v roku 2019 vydá svoj nový album a tá chvíľa sa nezadržateľne blíži. Už v priebehu apríla by totiž malo uzrieť svetlo sveta CD s názvom Vamos. Boki prezradil, že na jednom songu bude spolupracovať aj so známou slovenskou speváčkou. Na spoluprácu si tľapol s Dominikou Mirgovou. „Domču som oslovil ja na spoluprácu, keďže ju už dlho sledujem a páči sa mi jej hlas. Sadli sme si ako ľudia a skladba, ktorú som jej poslal, sa jej tiež páčila, tak šla do toho. Jednoznačne najsilnejší refrén na albume,“ povedal pre joj.sk. Nevieme sa dočkať!

Dominika Mirgová Dominika Mirgová bude jedným z hostí na Bokiho novom albume. Zdroj: Archív D.M.
Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora