Diana Mórová má postavu, akú jej môžu závidieť aj oveľa mladšie: Čo sa za tým skrýva?

​Obľúbená herečka Diana Mórová má 49 rokov, no pri pohľade na ňu by to tipoval len málokto. Nie je to len o skvelých génoch, ale aj o každodennej snahe a žiadnych výhovorkách.

Obľúbená herečka Diana Mórová tento rok po štvrtýkrát zasadne na porotcovskú stoličku v poradí už ôsmom ročníku populárnej šou Česko Slovensko má talent. Didi, ako ju jej známi prezývajú, vyzerá aj tesne pred päťdesiatkou vynikajúco a sexi a príklad by si z nej mohli brať aj mnohé o polovicu mladšie ženy. Okrem atraktívnej tváre sa pýši dokonalou postavou, vďaka čomu ju návrhári veľmi radi vidia ako modelku. To, že zreje do krásy ako víno, dokazuje aj nedávne nakrúcanie upútavky na novú sériu Talentu, kde ukázala nielen svoje superchopnosti, ale aj dokonalú figúru. Udržať si skvelú figúru ako má práve ona, nie je pritom až také jednoduché. "Aktívne chodím, nepravidelne, do fitka. Keď mi vyjde, tak raz-dvakrát. Niektoré predstavenia však mám ako fitko, tak vtedy nemusím ísť. Ale keď už trocha zasvieti slniečko, chodím aj behávať alebo si dám rýchlu chôdzu," prezrádza herečka, podľa ktorej by sa mal každý podľa možností čo najviac hýbať. A to najmä tí, čo len ťažko odolávajú jedlám. "Všetko je to v strave. Keď cvičíte, naberáte svaly, no keď chcete schudnúť, musíte odbúrať aj vnútorný tuk. A to stravou. A samozrejme je dôležité cvičiť," pokračuje Mórová. Dôležité je podľa nej nielen chodiť do fitka, ale aj prispôsobiť svoj jedálniček. A presne to aj robí. 

​Obľúbená herečka a porotkyňa z Talentu prezradila aj svoj recept na superštíhlu postavu: "Nejesť sladké, nejesť po 6.-7. hodine. Vyhýbať sa alkoholu, tam je tiež cukor. Vyhýbať sa múke, chlebu. Keď si dáte mäsko, tak len so zeleninkou... Ráno len ovocie alebo müsli zaliate vodou. Žiadne mliečne výrobky. Každý však musí vedieť, čo je preňho dobré a čo nie." Ako herečka si uvedomuje, že musí so sebou tiež niečo robiť a nejde pritom len o tvár. Tá však musí korešpondovať s telom, ktoré by malo byť pevné. "Aj korpulentnejšie dámy sa veľmi chlapom páčia. Keď majú pevné telo, je to veľmi sexy a veľmi pekné. Nemôžeme byť všetky chudé," dodáva Mórová, ktorá je živým dôkazom toho, že vek je len číslo. 

Dianu uvidíte v novej sérii šou Česko Slovensko má talent, ktorá štartuje už v utorok o 20:35 na JOJke!