Spievajúce sestry z Talentu otvorene o rasistických útokoch: Posmešky, plač a šikana!

Rasová neznášanlivosť ani zďaleka nie je len politickou kartou, s ktorou hrajú, aby si získali voličov. Je to krutá realita. Na vlastnej koži sa o tom presvedčili aj talentované sestry Marina a Sara.

Marina a Sara sa divákom JOJky predstavili v najnovšej časti šou Česko Slovensko má talent a svojím vystúpením si okamžite získali porotu aj publikum. Úspech v šou bol pre nich istým spôsobom aj náplasťou na roky utrpenia, ktoré zažili kvôli svojmu pôvodu. Dievčatám totiž v žilách koluje arménska krv. „Ja si pamätám, ako sa mi v škole veľa detí posmievalo, že vyzerám ako Indka, aj keď nevyzerám ako Indka, ani nie som Indka. Také rasistické útoky, ale ja som to vždy ignorovala. Trápila som sa, potom som išla domov, tam som začala plakať, ale dalo mi to silu. Časom som sa veľmi zmenila. Ja som predtým bola veľmi pri tele a úplne iná som bola. Bola som hanblivá, mala som veľa komplexov a aj Sara bola taká. Časom sme sa obe zmenili,“ vysvetlila staršia sestra.

Vystúpenie spievajúcich sestier nájdete vo videu:

​Podľa jej slov sa im drsné rasistické útoky podarilo zvládnuť len vďaka ich matke. Tá ich po celý čas motivovala a dávala im nádej. „Naša mamka nám dáva veľa motivácie. Veľa, veľa motivácie. Na to, že sme dosť neposlušné, to vám povieme úprimne. Ale my milujeme našu maminu, pretože je to naša kráľovná a ona nás veľa učí do života. Veľmi, veľmi veľa,“ vyznala sa Marina. Jedným dychom dodala, že aj vďaka trápeniu, ktoré zažili, sa im podarilo byť tým, čo sú dnes.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!