Výhra v Bez servítky sa navyšuje: Za jediný týždeň môžete získať tri priemerné slovenské platy!

Relácia Bez servítky vám ponúka možnosť, akú inde nedostanete. Môžete predviesť svoje kuchárske umenie, ochutnávať každý deň nové jedlá a pri úspechu za to ešte aj získať peňažnú výhru. Každý účastník navyše získa honorár za účasť!

Okrem chutného jedla, ktoré vám každý deň naservíruje niekto iný, spoznáte nové tváre, okúsiť môžete napríklad aj iné kultúry a ich tradičné pokrmy. Lákavou je nepochybne peňažná odmena, ak vaši konkurenti jedlo označia za najlepšie. Tá sa navýšila na neuveriteľných 2000 eur. Každý zo zúčastnených navyše získa honorár za účasť - 1000 eur. Odniesť si tak po gastronomickom týždni môžete dokopy až tri tisícky, čo sú tri priemerné slovenské platy!  

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Za takúto sumu si už môžete splniť niektoré svoje sny. Nie je to, samozrejme, len o peniazoch. Načerpať môžete novú kuchársku inšpiráciu, spoznať priateľov do života, získať nové spolupráce. Naši súťažiaci však neraz dokázali, že výhra nemusí skončiť len v ich rukách, ale do Bez servítky za mnohí prihlásili, aby pomohli tým, ktorí to potrebujú oveľa viac. Pôjdete do tejto výzvy s nami? 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!