Viete, kto je manželkou Michala? TÁTO dáma je dobre známa z obrazoviek TV JOJ!

To najlepšie na koniec? Dnes uvidíme, či to bude pravda. Miško si do kuchyne na pomoc prizve známu manželku!

Michal pracuje ako taxikár. Vo voľnom čase sa venuje záhrade a pozemku, jeho manželku by ste zase mohli nájsť v kuchyni. Aj pre jej skúsenosti si ju prizve k vareniu. Katarína má s varením v Bez servítky už nejakú tú skúsenosť. Nie tak dávno ste ju v našej relácii mohli vidieť. "Bez Katky by som možno nič nenavaril, ale keď tu bude somnou, zaručene navarím," prizná, že bez manželky by bol neraz v živote stratený. Jeho manželkou je Katarína Šinková, ktorá sa v roku 2019 predviedla v šou Česko Slovensko má talent ako talentovaná speváčka, ktorá na pódium vytiahla dokonca Jakuba Prachařa. Aj keď bude Miško režírovať dnešné varenie, veľkú úlohu zohrá práve Katka, ktorá mu bude nielen asistovať, ale aj radiť!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Ako sa manželskej dvojici podarí navariť pre hostí? Po predjedle - vajíčkovej nátierke - príde na rad kuracie na ázijský spôsob. Hostia prídu Mišovi na to, že použil ryžu z vrecka. "Tá ryža je prúser," povie na rovinu Romana. Hostia neocenia pokus hostiteľa urobiť prílohu zdravšie. Ryža z vrecka totiž nie je robená na oleji a je svojím spôsob ľahšia. To ich ale nepresvedčí. "Ryžou ma naozaj urazil," povie svoj názor Nicol. Podľa slov Michala si hostia nič iné nenašli, preto sa pustili do kritiky ryže. "Takúto ja poznám z basy," adresuje slová Erik hostiteľovi. Kritické slová si odnesie aj dezert. Lístkové cesto totiž Michal kúpi a neurobí domáce. Aj keď bude hosťom chutiť, toto mu neprepáčia!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!