Katka sa po urážkach na svoje bývanie zdvihne od stola s plačom: Drsný odkaz pre Adama!

Včerajší deň sa niesol v znamení ostrej kritiky na Katkino repete v Bez servítky. Jej menu u hostí nevzbudilo pozitívne ovácie. Dnešok bude miesto Adama opäť o Katke. Ostré slová si nedopustí samotný hostiteľ!

Adam je povolaním účtovníkom, ľavý však nie je ani v kuchyni. Hostí prekvapí prepracovaným menu. "Som trochu sklamaný, lebo som si myslel, že ulahodím viacerým," prezradí Adam po predjedle, ktorým bude pečeňová paštéta. "Myslím si, že sme ho sklamali, lebo čakal, že všetci budeme padať na kolená," zaznie z úst Katky kritika a v tej sa bude niesť celý večer. Katka včerajšiu kritiku Adamovi tak ľahko zrejme neodpustí. Nebude však počuť negatívne slová tak na svoje menu, ako na bývanie. Z Adamových úst padnú ostré slová. "Ja som napríklad včera klamal, len preto, lebo ťa mám rád," prezradí hostiteľ a naštartuje tým Katku, ktorá oceňuje pravdovravných ľudí. Adam sa však prizná, že kritiku nezvláda veľmi dobre!

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Katke totiž nebude chutiť ani hlavné jedlo, ktorým budú hovädzie líčka. "Negatívne slová ťa môžu robiť silnejším," povie mu Katka svoj názor. Nebude však brať na rovnakú váhu kritiku od Katky a Lenky, ktorú považuje za väčšiu súperku, keďže bola v gastronomickej súťaži. "Nevydržal som a povedal som jej svoj názor." Katka to bude vnímať ako, že Adam nemá rád úprimných ľudí vo svojom živote. Hostiteľ sa však neudrží a miesto prijatia kritiky bude útočiť na Katku. "O jedle nepoviem ani slovo, ale keď som sa pozrel okolo, bolo mi zle," vyjde z jeho úst na adresu Katkinho bývania. Pavučiny v rohu si všimla aj Lenka. "Čo sa má Adam domňa starať. Či si kúpim čistiace prostriedky, alebo handry, je to môj život," bude reagovať na kritiku včerajšia kuchárka. To, že sa do nej pustí Adam aj s Lenkou už nevydrží a pred dezertom sa zdvihne od stola a zavrie do kúpeľne. "Aký musí žiť svoj život? Plytký. Vyhovuje mu žiť vo svete obklopení ľuďmi, ktorí ho klamú," odkáže po "úteku" Katka dnešnému hostiteľovi. "Kritika je kritika a urážky sú urážky." Vráti sa napokon k stolu? 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!