Kráľovná premien Diana Mórová: V prestrojení za bláznivú tanečníčku Viky ju nespoznal nikto!

Diana Mórová je späť. Avšak v tak trocha netradičnej podobe. V najnovšej epizóde Talentu všetkým vytrela zrak, keď sa v originálnom prestrojení zjavila ako svojská tanečníčka Viky. Napokon za svoj výkon zinkasovala aj antiocenenie Zlatý Pátrovič od Jiřiny Bohdalovej, ktorá za ňu práve vtedy zaskakovala. To však vtedy ešte porotcovia netušili, že Viky je v skutočnosti práve ich kolegyňa Diana Mórová. Za svoj výkon si rozhodne zaslúži obrovský obdiv.

Toto jej fakt vyšlo! V ostatných dvoch častiach Talentu vystriedala Dianu Mórovú na porotcovskej stoličke jej česká kolegyňa, legendárna herečka Jiřina Bohdalová. Tá sa v okamihu v našej šou aklimatizovala a cítila sa počas porotcovania ako ryba vo vode. Svedčí o tom aj množstvo pozitívnych diváckych ohlasov, ktoré fanúšikovia na adresu tejto dočasnej porotkyni adresovali. V závere svojho druhého a zároveň posledného účinkovania v Talente  však zažila Jiřina Bohdalová poriadne prekvapenie. A nielen ona.

ČSMT 2019 - Diana Mórová ako Lady Viky ČSMT 2019 - Diana Mórová ako Lady Viky Zdroj: TV JOJ

​Na pódiu sa totiž zjavila energická a extravagantná žena menom Lady Viky. Táto, údajne, 45-ročná nezamestnaná Košičanka prišla do našej šou s tým, že chce celému Česku a Slovensku predviesť svoj tanečný a spevácky talent. Jej okolie si totiž už dávno všimlo dar, akým prekypuje na diskotékach a žúrkach. Tam to vždy Viky vedela roztočiť, čo ostatní ocenili. Práve tieto skúsenosti charizmatickú Košičanku posmelili ďalej. Prihlásila sa tak rovno do Talentu, kde predstúpila medzi porotcov Martu, Jiřinu, Jara a Jakuba. Tí najprv neverili vlastným očiam, keď takýto zjav zbadali. No už v momente, ako Viky s nimi začala komunikovať, jej prostoreký jazyk vyvolal mnohé vtipné situácie, z ktorých porotcovia išli do kolien. Zlatý klinec však prišiel, keď prsnatá tmavovláska začala vo svojom originálnom overali strúhať viaceré tanečné i spevácke kreácie s hudobnou predlohou od Spice Girls. Porotcovia počas nich plakali od smiechu. Všetkým bolo jasné, že Viky je ideálny adept na Zlatého Pátroviča. Ten jej aj napokon udelila hosťujúca porotkyňa Jiřina Bohdalová. Aké to však bolo prekvapenie, keď sa odhalila skutočná identita Lady Viky. Za jej dokonalým prestrojením sa totiž neskrýval nikto iný ako samotná Diana Mórová. Všetci museli uznať, že jej toto číslo dokonale vyšlo. Nikto po celý čas ani len netušil, že Viky nie je pravá. Celé Dianino famózne vystúpenie si môžete pozrieť vo videu HORE!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!