Do Talentu zavíta aj Mary Bartalos: Akú úlohu bude mať?

Krásna herečka Mary Bartalos je zopár mesiacov hrdá mamina synčeka Noela, ktorého má spolu s manželom Adriánom. Obaja sa pritom zúčastnili tesne pred pôrodom aj nakrúcania šou Česko Slovensko má talent.

​O manželovi Mary Bartalos Adrianovi je známe, že je vášnivý športovec a aktívne sa venuje výučbe takzvaného movement culture. Adrián a Mária sa spolu zoznámili práve na tréningu, a to len tri mesiace predtým, než si v apríli 2018 povedali svoje ÁNO. Mnoho fanúšikov herečku vtedy za to odcudzovalo, no obaja vedeli, že to bude dobré rozhodnutie. Krásna Mary si vtedy rovno zmenila aj svoje priezvisko z Havranovej na Bartalos. Medzičasom sa toho v ich živote zmenilo veľa, no to najdôležitejšie prišlo v júni tohto roka, kedy sa im narodil ich milovaný synček Noel.  Zaujímavosťou je, že krátko pred pôrodom stihol Adrián vystúpiť aj priamo v šou Česko Slovensko má talent. V rámci zoskupenia Duo Vertigo predviedol so svojou tanečnou partnerkou úžasnú vzdušnú akrobaciu a zároveň aj svoje vypracované sexi telo. Adriánovi prišla držať palce do zákulisia aj jeho manželka Mary. Keďže sa Talent nakrúcal tesne predtým, než napokon priviedla na svet ich milovaného synčeka Noela, v záberoch ju je vidieť ešte s bruškom. Zabrala napokon manželkina podpora a postúpi Adrián so svojou tanečnou partnerkou v Talente ďalej? To uvidíte už v sobotu večer na obrazovkách JOJky!

Mary Bartalos prišla do Talentu podporiť svojho manžela Adriána Mary Bartalos prišla do Talentu podporiť svojho manžela Adriána Zdroj: TV JOJ

Sledujte šou Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 na JOJke!