Ako sa z nenápadného dievčaťa stala hviezda: Víťazka Talentu o svojej mega premene!

Vo finále šou Česko Slovensko má talent triumfovala speváčka Margaréta Ondrejková. Divákov však nenadchla len svojím anjelským spevom, ale aj dychberúcou zmenou imidžu.

Margaréta Ondrejková pôsobila na kastingu do šou Česko Slovensko má talent pomerne nenápadne. Pred porotu sa postavila nenalíčená a ležérne oblečená, pretože nepotrebovala ohurovať výrazným imidžom. Jej devízou bolo zlato v hrdle, vďaka ktorému dostala od Jara Slávika zlatý bzučiak a s ním aj priamy postup do finále. Keď sa však v sobotu postavila na pódium, všetkým padla sánka. Margaréta sa totiž pod rukami šikovnej maskérky a kostymérky premenila na hotovú hviezdu. Ako sama priznala, aj to jej dodalo zabojovať vo finále zo všetkých síl. „Cítim sa v tom celkom dobre, tak sebavedomo. Ale určite by som si nevedela predstaviť, že by som tento mejkap mala nosiť každý deň. Ja som človek, ktorý sa vôbec nemaľuje, pretože na to nemám čas ani chuť. Ale je krásne byť aspoň raz za čas takto pekná,“ povedala víťazka Talentu pre joj.sk.

​Víťazstvo ju veľmi prekvapilo, dojalo a potešilo, pretože priznala, že so svojím triumfom vôbec nerátala. Niet preto divu, že zatiaľ ešte presne nevie, ako s výhrou 50 tisíc eur naloží. „Vôbec som nad tým nerozmýšľala, lebo som na to nebola pripravená. Ale určite by som tie peniaze chcela investovať do hudby,“ dodala.

Vystúpenie Margaréty Ondrejkovej z finále Talentu nájdete vo videu: