Obávaný kat Jaro Slávik odhalil svoju slabinu: Neuveríte, v čom je úplne ľavý!

Aj Jaro Slávik je len človek. Hoci v obľúbenej šou Česko Slovensko má talent rozhoduje o tom, kto sa stane hviezdou, má obrovskú slabinu. V čom?

Jaro Slávik pôsobí v šoubiznise už dlhé roky. V šou Česko Slovensko má talent rozhoduje, kto sa stane hviezdou a kto nie. Býva často nekompromisný a mnohí, ktorí sa postavia pred kamery a hlavne porotu, majú pred ním rešpekt. Pôsobí suverénne a málokto by povedal, že aj on je len človek, ktorý má slabinu. Jeho priznanie o Achillovej päte o to viac šokuje. "Neviem spievať. Naozaj neviem spievať, preto som porotca," odtajil obávaný kat. "Keby som vedel spievať, bol by som spevák," dodal.

Hoci má Jaro Slávik hudobné vzdelanie, je presvedčený, že spievať nevie. "Prešiel som niekoľkými testami. Skúšal som spievať pred publikom, ktoré povedalo, že spievam pekne, ale dlho. Druhým pokusom som neprešiel už v druhej triede základnej školy. Na hudobnej výchove mi povedali, aby som nespieval nikdy," zaspomínal si.

Obávanému katovi to ale ide na hudobných nástrojoch. "Učil som sa hrať na klasickej gitare, na akordeóne, učil som hrať na piano, ale spievať neviem," priznal. Keď je ale sám, neodolá a rád si nejakú tú pieseň zanôti. "Spievam si v aute," priblížil.

Jara Slávika uvidíte v úlohe moderátora aj tento štvrtok na www.joj.sk. Môžete sa tešiť na ďalšiu talentovú talkshow BooYang TV, v ktorej bude mať zaujímavých hostí, s ktorými sa bude rozprávať o plánoch, snoch i obyčajných veciach. Pohodlne sa posaďte a už vo štvrtok o 21:00 hod. si naklikajte www.joj.sk. 

Sledujte BooYang TV s Jarom Slávikom už tento štvrtok o 21:00 hod. na www.joj.sk. Reláciu si pozrite TU.

Tagy: Jaro Slávik