Česko Slovensko má talent má novú moderátorku! Ktorá hviezda bude tvárou obľúbenej šou?

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa na obrazovky televízie JOJ vráti už túto jeseň. Okrem nezabudnuteľných momentov, vynikajúcej zábavy a šikovných ľudí sa môžete tešiť aj na novú moderátorskú dvojicu.

Jeden z najobľúbenejších programov televízie JOJ Česko Slovensko má talent vstúpi túto jeseň do deviatej sezóny. Na pódiu sa vystriedajú šikovní ľudia, ktorí budú mať nadanie na spev, tanec, kúzla či iné nevídané činnosti. Do porotcovských kresiel si opäť zasadnú Diana Mórová, Marta Jandová, Jakub Prachař a chýbať nebude ani obávaný kat Jaro Slávik.

Šou však dostane novú moderátorskú dvojicu. K Davidovi Gráskému, ktorého už diváci Talentu dobre poznajú, pribudne nová moderátorka. Televízia JOJ oslovila mladú talentovanú moderátorku a úspešnú influencerku Jasminu Alagič, ktorá je vernou fanúšičkou tejto skvelej šou. "Šou Česko Slovensko má talent som vždy milovala. S obdivom k ľuďom, ktorí sa postavili pred porotu a s údivom, aké úžasné talenty niekde driemu, som ako diváčka sledovala takmer každú epizódu. No a teraz, keď som dostala príležitosť môcť ako moderátorka stáť pri nich na začiatku ich cesty k vysnívanej kariére, sa vlastne naplnil aj môj vlastný sen," prezradila sympatická brunetka.

Zdroj: TV JOJ

​S výberom novej moderátorky je spokojný aj sám režisér šou Česko Slovensko má talent. Jasmina padla ako jasná voľba. S kreatívnym tímom a vedením televízie sme sa zhodli, že je našim najlepším výberom,“ hovorí režisér šou Jeffo Minařík.

Na šou Česko Slovensko má talent sa môžu diváci tešiť už na jeseň. Aktuálne prebiehajú online kastingy, kde sa môže prihlásiť každý bez ohľadu na vek či národnosť. Stačí jednoducho vyplniť online formulár a ukázať talent, ktorý vo vás drieme.

Na šou Česko Slovensko má talent sa môžete tešiť už túto jeseň!