Jasmina Alagič si zo seba vie spraviť srandu: Ale dať si túto VEC na hlavu? To myslí vážne?

Jasminu Alagič nemožno označiť inak ako krásnu ženu. Aj ona však napriek tomu niekedy nevyzerá dokonale, najmä, keď si na hlavu dá niečo, čo tam nepatrí.

Okrem krásy nová moderátorka show Česko Slovensko má talent srší svojským humorom. A ten sa odzrkadľuje častokrát na tom, že si rada občas urobí srandu z vecí, ktoré možno na prvý pohľad neprídu nikomu vtipné. Prednedávnom si na hlavu navliekla zabudnutú ťapku, ktorá je určená na nohy. "Vieš čo znamená tešiť sa z maličkosti? Narvať si jednu zabudnutú ťapku na hlavu!" Uviedla na svojom Instagrame.

Zmysel pre humor je záležitosť, ktorú na nej oceňuje aj jej partner Patrik Vrbovský. Jasmina nemá problém s ničím. Je to normálna baba, ktorá si užíva život so všetkým, čo k tomu patrí a určite sa v tejto pozícií predstaví aj ako moderátorka úspešnej talentovej súťaže, ktorú už čoskoro uvidíte na obrazovkách televízie JOJ. 

​Máte talent aj vy a chcete skúsiť svoje šťastie? Alebo poznáte niekoho, kto by sa rozhodne mal postaviť pred našu porotu? Neváhajte a ešte dnes vyplňte prihlasovací formulár do šou Česko Slovensko má talent!