Diana Mórová sa rozcítila a vyliala si srdce: TIETO emotívne slová vás dostanú!

Úspešná herečka je známa svojou úprimnosťou a autentickosťou, pretože vždy povie to, čo si myslí a čo cíti. Inak to nebolo ani pri rozhovore, ktorý sme s ňou robili hneď v prvý deň nakrúcania deviatej série šou Česko Slovensko má talent. Diana sa pred kamerou rozcítila a doslova si vyliala srdce.

Obľúbená a úspešná herečka Diana Mórová v roku 2015 rozšírila svoje portfólio schopností, keď sa stala štvrtou porotkyňou v šou Česko Slovensko má talent. Odvtedy už pretieklo Dunajom veľa vody a herecká diva sa v porotcovskom kresle cíti perfektne. Počas prvého nakrúcacieho dňa deviatej série Talentu si však opäť zaspomínala na svoje začiatky v šou a poriadne ju to rozcítilo. Nakrúcanie sa totiž po niekoľkých rokoch presunulo z jojkárskych štúdií do bratislavskej Incheby. Práve na tomto mieste začala Mórová písať svoj príbeh porotkyne.

V rozhovore, ktorý sme s ňou robili tesne pred štartom výroby, si pred kamerou vyliala srdce a vyslovila nesmierne emotívne slová. „Veľmi som sa tešila, pretože ja som vlastne po šiestich rokoch prišla na miesto, kde som začínala – v Inchebe. Vrátila som sa do tých čias, kde bol môj začiatok. Mala som veľkú trému a bola som ešte taký nováčik. Teraz, keď som aj videla tých ľudí, ktorí sa nezmenili a túto budovu, že je to tu vynovenejšie, tak akoby som sa vrátila domov. Strašne mi to robí dobre na psychiku, lebo aj my máme trému. Mám taký príjemný pocit, že sme tu taká rodina a určite to dobre dopadne, lebo som sa vrátila, ako sa hovorí, na staré miesto,“ povedala Diana pre joj.sk.

Celý rozhovor nájdete vo videu HORE!