Raper Boki z Talentu po 10 rokoch radikálne zmenil imidž: Neuveríte, ako teraz vyzerá!

Charizmatického rapera sme spoznali vďaka šou Česko Slovensko má talent, v rámci ktorej jeho hviezda vystrelila z večera do rána. Od tých čias si vybudoval slušnú kariéru a niekoľkokrát zmenil svoj imidž. Urobil tak aj pred pár dňami a mnohé fanúšičky ho snáď ani nespoznali!

Bokiho sľubnú kariéru odštartovala šou Česko Slovensko má talent, v ktorej v roku 2018 doslova valcoval. Vďaka skvelým skladbám, zaujímavým textom, chytľavým melódiám a prirodzenému prejavu si získal množstvo fanúšikov. A hoci mu výhra o vlások unikla, kariéru rozbehol aj bez ohľadu na to.

Od čias, keď sa v šou zviditeľnil, niekoľkokrát zmenil svoj imidž a urobil tak aj pred pár dňami. Na svojom profile na sociálnej sieti sa fanúšikom pochválil fotkou, na ktorej vyzerá mladučko ako tínedžer. Nie je však za tým žiadne estetické vylepšenie, ale fakt, že sa po dlhých rokoch zbavil svojej ikonickej brady. Po 10 rokoch som sa oholil. Vyzerám mladšie ? Asi aj áno,“ napísal k snímke. Kým niektoré fanúšičky mu písali, že bez brady vyzerá lepšie, iné skonštatovali, že hustý porast na tvári mu svedčal viac. Nuž, ako sa hovorí – sto ľudí, sto chutí.

Bokiho FOTO s vynoveným imidžom nájdete v galérii: