Bývalí manželia Agáta Hanychová a Jakub Prachař si vymieňajú poriadne ostré slová!

Hoci manželstvo Jakuba Prachařa a Agáty Hanychovej neskončilo dramaticky a niekdajší partneri sa musia snažiť fungovať aj kvôli dieťaťu, isté napätie medzi nimi panuje aj naďalej. Ako sa zdá, Jakub nevynechá žiadnu príležitosť, aby si do svojej exmanželky rypol.

Jakub aktuálne nakrúca nový kriminálny seriál. A práve jednou momentkou z nakrúcania si nenápadne urobil srandu zo svojej exmanželky Agáty Hanychovej. Zdieľal totiž selfie z karavanu. "Nie je to zlá partia. Dovolenka v karavane v šiestich je sen," napísal k snímke, na ktorej si šestica hercov užíva pohodičku medzi zábermi počas nakrúcania.  Nebolo by na tom nič zlé, keby si ešte všetci stále nepamätali jeden z načatých, no zatiaľ stále nedokončených projektov Agáty - spoločne s jedným zo svojich partnerov, svalnatým stolárom Adamom Raiterem, totiž zakúpila karavan. Ten hodlali spoločnými silami zrekonštruovať. "Chceme s ním obchádzať Českú republiku, a keď to pôjde, tak aj Európu," zverila sa Agáta v jednom svojom streame na Instagrame. "Chceme vyraziť v apríli, auto sa ešte musí doladiť, dohromady to bude všetko stáť okolo 400 tisíc korún," plánovala si zamilovaná brunetka.

Zdroj: Profimedia

Lenže jej vzťahy poslednou dobou nemajú dlhé trvanie, a tak jej po rozchode s Raiterem ostal len obytný voz, ktorý, ako sa ukázalo, platila len Agáta. Človek by pritom mal dojem, že by mala radšej šetriť. Po rozvode s Prachařom totiž riešila, ako ho vyplatiť, aby mohla zostať bývať v ich dome v Prahe Suchdole - jej matka Veronika Žilková nakoniec musela predať chalupu, aby mohla Agáta exmanžela vyplatiť. Karavan bol každopádne veľmi drahou investíciou a nedokončeným projektom, z ktorého si robí Jakub pomerne drsnú srandu. Ona ani poznámku "dovolenka v šiestich" nemusí odkazovať na počet hercov na snímke, ale na fakt, že má Hanychová od začiatku tohto roka už šiesteho partnera...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)