Duet s Martou Jandovou vystriedal ten s Jakubom Prachařom: TAKTO hviezdil Peter Lalík v ČSMT!

Všetkým dobre známy súťažiaci šou Česko Slovensko má talent Peter Lalík sa tento rok opäť objavil v Talente a nesklamal!

Diváci talentovej šou TV JOJ si ho môžu pamätať aj z predchádzajúcich ročníkov. Prvýkrát sa v Talente objavil v roku 2018. Všetkých vtedy prekvapil hlasom takmer na nepoznanie od jedného z najznámejších slovenských spevákov - Miroslava Žbirku. "Zavri oči, či to je Žbirka," adresoval vtedy slová David Gránsky vystúpeniu Petra Lalíka. Nadaný spevák získal postupové áno od všetkých porotcov! 

V roku 2019 sa Peter zo Štítnika rozhodol svoje šťastie skúsiť opäť. Napriek tomu, že do povedomia ľudí sa dostal dostatočne už rok predtým, nestačilo mu to. "Chcem to skúsiť znova, rád by som bol ešte známejší," netajil v tom čase Lalík svoje úmysly. V tomto roku sa do jeho vystúpenia zapojila dokonca Marta Jandová a strihli si skutočne krásny duet! "Môj názor - podal som to dobre," adresoval pochvalné slová na svoju vlastnú adresu sebavedomý a veľmi nadaný spevák "z ulice". Tento rok sa do jeho vystúpenia angažoval ďalší z porotcov - Jakub Prachař, ktorý Lalíkovi robil hudobný podmaz na gitare! 

Sledujte Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 na JOJke!