Agáta Hanychová o zlých vzťahoch s Jakubom Prachařom: Bolo by fajn, keby niekam na päť rokov odišiel!

Oteckovia jej detí sa podľa nej na rodinnom rozpočte nepodieľajú tak, ako by sa patrilo. Aj z tohto dôvodu sa Agáta Hanychová púšťa do rôznych projektoch, na ktorých by mohla zarobiť!

Modelka finančnú motiváciu nijako nezastiera. „Živím dve deti a platím zloženky na veľký dom, na to mi nikto zadarmo nič nedá. Rozhodne nie oteckovia, takže sa musím, holt, postarať sama,“ hovorí Agáta otvorene v rozhovore pre český magazín Blesk. S otcom desaťročného Kryšpina a hráčom amerického futbalu Miroslavom Dopitom, ktorý v roku 2013 zmizol na päť rokov v Ázii, má dnes vrelý vzťah. „Mirek sa už dávno vrátil zase do Česka a s Kryšpínom sa vídajú, postráži ho, keď potrebujem. Nemáme striedavú starostlivosť, ale máme super vzťah, takže si vieme vyjsť v ústrety,“ pochvaľuje si Hanychová.

Čelo však svraští pri akejkoľvek zmienke o exmanželovi Jakubovi Prachařovi, s ktorým má v striedavej starostlivosti štvorročnú dcéru Miu. „Možno by bolo fajn, keby tiež niekam na päť rokov odišiel! S Mirkom mi to vtedy fakt pomohlo,“ priznáva Češka. „Zvládam to blbo, ale čo sa dá robiť? Holt, musím to vydržať, aj keď je to sakra nepríjemné,“ dodáva Hanychová. Dúfa, že s Prachařom sa raz ich vzťahy zlepšia!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Sledujte šou Česko Slovensko má talent s Jakubom Prachařon v sobotu o 20:35 na JOJke!