Pátrovič predviedol svoje doteraz najlepšie vystúpenie a ešte aj ohlásil novinku: Aké prekvapenie pripravil fanúšikom?

V tohtoročnom Talente snáď už každý netrpezlivo očakával, či sa v šou objaví aj ten najpovolanejší. Dohady sa stali skutočnosťou a hviezda sa objavila na svojom obľúbenom pódiu!

Pátrovič nevynechal ani tento ročník šou Česko Slovensko má talent a všetkých svojim výkonom doslova odrovnal! Nie len porota, ale aj diváci sa zhodli na tom, že toto bolo jeho najlepšie vystúpenie v histórii Talentu! Dokonca mu už nevadil ani vzduch, ani nič iné a mohol sa tak sústrediť na svoj výkon.

Okrem neprerušeného vystúpenia prekvapil aj tým, že do Talentu priviedol svojho manažéra. No a pre svojich fanúšikov si pripravil ďalšie veľké prekvapenie. Pátrovič chystal svoj vlastný album! Pozostávať by mal z nahrávok tých najpopulárnejších a jeho najobľúbenejších skladieb. Preto, ak by sa niekomu zdalo, že mu jeho vystúpenie v talente nestačí, pokojne ho už bude môcť počúvať aj u seba doma.

Umelec nám v rozhovore okrem iného prezradil, že počas pandémie spoločenské akcie až tak nevyhľadával a že má pred celou situáciou rešpekt. Viac o jeho pripravovanom albume či o tom, ako sa zmenil jeho život po účinkovaní v šou sa dozviete v rozhovore vo videu HORE!

Pozrite si vystúpenie Jozefa Pátroviča ešte raz:

​Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú sobotu o 20:35 na JOJke!