Najväčšie prekvapenie v Talente? Porota stratila reč a neverila vlastným očiam a ušiam!

Šou Česko Slovensko má talent býva plná prekvapení, no nestáva sa často, že sa na pódium postaví niekto, kto porotu absolútne odrovná. Už dnes večer uvidíme číslo, pri ktorom však všetci ostanú doslova v nemom úžase!

Šou Česko Slovensko má talent je medzi divákmi populárna najmä pre svoju rozmanitosť. Divákom v sále i pri televíznych obrazovkách a tiež porote sa vždy predstavia rôzne typy umelcov – dobrých, i tých menej dobrých. Niekedy sme ohúrení vystúpením, inokedy zas outfitom. Niektorí súťažiaci sú suverénni, iní sa zas pre trému ledva udržia na nohách. A hoci máme niekedy pocit, že sme už videli všetko, vždy sa nájde niekto, kto nás presvedčí o opaku.

Stane sa tak aj dnes večer, keď sa pred porotu postaví niekto, kto ju absolútne odrovná. Na prvý pohľad nenápadne pôsobiaci súťažiaci to vo svojom vystúpení rozbalí natoľko, že aj naši ostrieľaní harcovníci spoza porotcovského stola ostanú doslova v nemom úžase. Opätovne sa tak presvedčíme, že nemožno dať na prvý dojem. O aké číslo pôjde?

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!