Raper Kelso z Talentu naspieval skladbu s Dominikou Mirgovou: Ich duet má svetovú úroveň!

Fanúšikovia šou Česko Slovensko má talent si určite veľmi dobre spomínajú na rapera Kelsa, ktorý sa divákom predstavil ešte v ôsmom ročníku. Hoci sa do finále nedostal, na svojej kariére naďalej pracuje a dôkazom je aj nový singel so speváčkou Dominikou Mirgovou.

V ôsmom ročníku Talentu sa divákom i porote predstavil nadaný Kelso, ktorý v šou ukázal, že vie nielen rapovať, ale aj robiť skvelý freestyle, ktorý je čisto o improvizácii a zvládne ho len málokto. Jemu to šlo ako po masle a niet divu. Venuje sa tomu od svojich 13 rokov a už vtedy mal za sebou svoj prvý battle, čiže súťaž, ktorú dokonca aj rovno vyhral. Rozdiel medzi ním a štandardnými rapermi či spevákmi je v tom, že Kelso dokáže zo seba dať texty rovno z rukáva, bez akejkoľvek prípravy. Aj preto očaril porotu v Talente natoľko, že ho jednohlasne posunuli ďalej.

Nuž, a hoci sa mu v talentovej šou napokon nepodarilo triumfovať, pre jeho kariéru to rozhodne neznamenalo stopku. Práve naopak. Kelso na sebe naďalej cieľavedomo pracoval a výsledkom je hneď niekoľko podarených singlov. Jedným z nich je aj najnovší duet so speváčkou Dominikou Mirgovou. Skladba s názvom Takto je to správne je naozaj veľmi vydarená a rozhodne by sa nestratila ani v zahraničných hudobných rebríčkoch. Čo poviete?