Krásna polovička Davida Gránskeho ukázala rastúce bruško v plavkách: Aha, ako jej to pristane!

Na konci januára sa so svetom podelili o radostnú správu. David Gránsky a jeho partnerka Nikola čakajú svojho prvého potomka. Odvtedy už ubehal nejeden mesiac a budúca mamička sa pochválila fotografiou s poriadne veľkým tehotenským bruškom!

Český pár si doprial poslednú dovolenku v dvojici, a to na Kanárskych ostrovoch, ktoré aj v zimných a jarných mesiacoch oplývajú príjemne teplým počasím. Nikola Gránska v plavkách len ťažko skryla bruško, ktoré jej poriadne narástlo a každým dňom sa zväčšuje. Keď na konci januára tohto roku odhalili fanúšikom, že čakajú dieťatko, bola Nikolka niekoľko mesiac v druhom stave. Potomka sa teda dočkajú onedlho. "Inak som si chcela urobiť nejakú fotku bez brucha, ale už to nejako nejde," pridala Nikol fotografiu, na ktorej jej nechýba veľký úsmev a radosť z očakávaného bábätka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Gránská (@nikcuusek)

 

Moderátor a herec David Gránský sa s Nikolou oženil v júni 2019. Svadba prebehla v súkromí a bez prítomnosti akýchkoľvek cudzích očí či médií. Netreba sa preto čudovať, že aj radostnú novinku, akou je očakávanie bábätka, si so ženou svojho života chceli nechať iba pre seba čo možno najdlhšie! 

Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť a predveďte svoj talent na ONLINE KASTINGU k šou ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT! Prihlásiť sa môžete do 24. apríla 2022!