David Gránský sa stal po prvý raz otcom: Veľká radosť, ale aj strach o ženu a o dieťa!

Sympatický moderátor, známy zo šou Česko Slovensko má talent, sa spolu s manželkou Nikolou stali vo štvrtok rodičmi, keď sa im narodilo ich prvé dieťatko. Chvíle radosti však striedal aj strach, pretože prvorodené bábätko prišlo na svet po naozaj ťažkom pôrode!

Moderátor a herec David Gránský patrí k tým osobnostiam šoubiznisu, ktoré sa snažia strážiť si svoje súkromie. Hoci je na sociálnych sieťach aktívny a poskytuje novinárom rozhovory, detaily zo svojho osobného života si rád necháva pre seba. Niet preto divu, že informáciu o tehotenstve svojej manželky Nikoly oznámili až vo chvíli, keď už bola krásna brunetka vo vyššom štádiu tehotenstva. Že sa stanú rodičmi, zverejnili až na prelome januára a februára. Dňom D, keď sa ich rodinka rozrástla, bol štvrtok. Synček Mateo prišiel na svet v jednej z pražských pôrodníc, no miestami to vôbec nebolo jednoduché.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)

Pôrod podľa medializovaných informácií trval dlho a mal ťažší priebeh. Manželia Gránskí boli navyše nepríjemne prekvapení aj tým, že sa ich radostná novina dostala do médií skôr, než ju vôbec stihli oznámiť svojim najbližším.9.6. 2022 bude už navždy náš najšťastnejší deň. Ďakujeme niekomu z personálu pôrodnice a následne médiam, že nás ušetrili tak otravnej veci, ako je oznamovanie narodenia nášho syna. Týmo sa ospravedlňujeme našim priateľom a niekorým členom rodiny, že sa to dozvedeli skôr z médií než od nás. Nič ale nie je dôležitejšie než to, že sú Niky i Mateo v poriadku a tak neskutočne ťažký a dlhý pôrod zvládli. Moja žena je hrdinka. Milujem ju. Milujem ich,“ napísal David k spoločne snímke s manželkou i synčekom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)

Novopečeným rodičom srdečne gratulujeme a mamičke i dieťatku želáme veľa zdravia!