Dcéra Jakuba Prachařa už poriadne vyrástla: Podobu na známeho otca nezaprie!

Málá Mia, ktorá oslávi tento rok päť rokov, sa podobá čoraz viac na svojho známeho otca, porotcu šou Česko Slovensko má talent!

Spoločná dcéra Agáty Hanychovej a Jakuba Prachača je rozkošné svetlovlasé dievčatko. Jej rodičia už spolu dlhšiu dobu nežijú, preto si starostlivosť o ňu striedajú. Pred pár dňami si malá Mia užila dovolenku s mamou v španielskej Marbelle. Vyzerá to, že vzhľadovo sa podala na otca, no od mamy pochytila zase iné veci - lásku k móde či cestovaniu!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Niektorí však hovoria, že to nie je len podoba na známeho českého herca, muzikanta a porotcu talentovej šou, ale aj babičku - Veroniku Žilkovú - ktorá je mamou Agáty. Nie je tomu tak dávno, čo Agáta verejne vyhlásila, že si nemyslí o svojej dcére, že je pekná. Za všetko vraj môže podoba na otca, podľa jej slov: "...keď dievča vyzerá ako chlapec, tak to nie je úplne pekné, ale ja dúfam, že z toho vyrastie...," vyjadrila sa vtedy Agáta Hanychová pre eXtra.cz. Po čase tieto slová však vysvetlila. Vyzerá to, že odvtedy malá Mia poriadne vyrástla a nedá sa o nej povedať nič iné ako to, že je to rozkošné dievčatko so šibalstvom v očiach! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Sledujte Dvojku na zabitie s Jakubom Prachařom dnes o 20:35 na JOJke!