Ako sa Jaro Slávik pred rokmi dostal do Talentu? Takto sa stal porotcom úspešnej šou!

Neodmysliteľnou súčasťou úspešnej šou Česko Slovensko má talent je porotca Jaro Slávik, ktorý výkony súťažiacich hodnotí od úplného začiatku. A hoci teraz patrí medzi najznámejšie tváre nášho šoubiznisu, vtedy si zrejme viacerí kládli otázku, ako sa do šou vlastne dostal. My vieme odpoveď!

Šou Česko Slovensko má talent na obrazovkách televízie JOJ už o pár dní odštartuje so svojou jubilejnou 10. sériou. Za roky jej vysielania sme spoznali stovky rôznych talentov a mnohí z nich prerazili natoľko, že sa svojím nadaním normálne živia. Že sa nejaký projekt dožije vo vrtkavom televíznom svete takéhoto jubilea, je naozaj pozoruhodné. Uvedomuje si to aj porotca Jaro Slávik, ktorý je súčasťou šou rovnako dlhý čas. „Ja mám odťažitý vzťah k televíznej sláve. Neprežívam to tak, ako by som to asi mal prežívať. Zároveň si uvedomujem, čo by za to mnohí dali, keby tam mohli tak dlho byť. Je to fantastické, nevysloviteľné, som vďačný za túto príležitosť. Ale zároveň sú tu ľudia, čo objavujú spôsob, ako letieť na Mars. Bavíme sa o televíznej šou, ale vo svete sú stále vojny aj v 21. storočí. Takže, mám k tomu ambivalentný postoj,“ povedal v Profilovom rozhovore pre joj.sk.

CSMT 10 - porota Zdroj: TV JOJ

​Keď Talent prišiel na náš trh s prvou sériou a verejnosti sa predstavili porotcovia, mnohí si kládli otázku, kto je Jaro Slávik. Na Slovensku totiž v tých časoch ešte nepatril medzi verejne známe osobnosti. Ako sám tvrdí, do porotcovského kresla sa dostal vďaka šťastiu. V tej dobe sa totiž po dlhých rokoch strávených v zahraničí na vysokej manažérskej pozícii vo Warner Music Group vrátil na Slovensko. Chcel vidieť vyrastať svojich synov a fungovať s nimi vo svojej rodnej krajine. A práve tam sa začal písať jeho príbeh slávneho porotcu. „Našiel som si prácu v konkurenčnej televízii, ktorá bola tiež vlastnená Warnerom a keďže som poznal kultúru Warneru a nesúhlasil s manažmentom, tak sme sa veľmi rýchlo rozlúčili. No, a producent Talentu Jeffo Minařík to okamžite využil a hodil mi lano. Že, keď tu je niekto, kto videl svet, rozumie svetu a má kontakty, tak by bolo hlúpe nechať ho len tak napospas a nech ide na Úrad práce. Tak som mal šťastie,“ prezradil s úsmevom.

Celý profilový rozhovor si môžete pozrieť vo videu:

​Sledujte jubilejný 10. ročník šou Česko Slovensko má talent počas Talentového supervíkendu 3 a 4. septembra na JOJke!