Exkluzívne! Rytmus otvorene o premene na Eugena Pátroviča: TOTO bolo pre neho najťažšie!

V druhej časti jubilejnej 10. série šou Česko Slovensko má talent sa na pódium postavil aj muž, ktorý sa predstavil ako Eugen Pátrovič. Všetkých zaskočil nielen svojím menom, ale aj výzorom a taktiež informáciou, že je bratom Jozefa Pátroviča. Po chvíli sa však ukázalo, že pod maskou vetchého deduška s hlasom ako zvon sa ukrýva raper Patrik Rytmus Vrbovský, ktorý bude tento rok jedným z hosťujúcich porotcov.

Rytmusova premena na Eugena Pátroviča bola tak skvelá, že porota, moderátori, diváci i jeho samotná manželka Jasmina Alagič do poslednej chvíle netušili, že ide len o masku. Okrem výzoru musel totiž raper zmeniť aj reč tela. Zmenil som chôdzu, snažil som sa pôsobiť ako ľaknutý deduško a hovoriť úplne iným rečovým prejavom, než hovorím. Mäkčil som, hovoril som pomalšie,“ povedal Rytmus exkluzívne pre joj.sk.

CSMT 10 - Eugen Patrovic Zdroj: TV JOJ

​Hoci nikomu by ani nenapadlo, kto sa v kostýme Eugena Pátroviča ukrýva, Rytmus prezradil, že mal pochybnosti, či ho na nakrúcaní niekto neodhalí. „Mal som schyzu, či to nie je vidieť, že je to maska. Či to nie je čudné. Ale hovorili mi, že keď som všade krátko, je to ok. Lebo nemajú šancu pozrieť sa bližšie a študovať. Mal som schyzu, lebo ja toto nerobím denne. Ale po dvoch hodinách, čo som tu bol, som sa už dostal do tej role a začal som byť sám sebou – Eugenom Pátrovičom,“ vysvetlil.

Celé vystúpenie nájdete vo videu:

​Na tom celom však bolo podľa jeho slov najťažšie to, že premenu musel utajiť aj pred svojou milovanou manželkou Jasminou. Ona nič nevedela...včera som ju musel oklamať, že idem robiť kamerové skúšky do jednej televízie a dnes točíme film. Pretože ja bežne nechodím v noci niekde preč. Bolo to pre mňa ťažké oklamať manželku, pretože my sa neklameme,“ dodal pre joj.sk.