Tajomstvo je odhalené: Kto v skutočnosti v Talente spieval Duchoňa namiesto Rytmusa?

Po odhalení, kto sa skrýva pod maskou Eugena Pátroviča, sa mnohí diváci zaujímali, kto v skutočnosti v Talente zaspieval za Rytmusa. A my vám prinášame odpoveď!

V druhej časti jubilejnej 10. série šou Česko Slovensko má talent sa na pódium postavil aj muž, ktorý sa predstavil ako Eugen Pátrovič. Všetkých zaskočil nielen svojím menom, ale aj výzorom a taktiež informáciou, že je bratom Jozefa Pátroviča. Po chvíli sa však ukázalo, že pod maskou vetchého deduška s hlasom ako zvon sa ukrýva raper Patrik Rytmus Vrbovský, ktorý bude tento rok jedným z hosťujúcich porotcov. Rytmusova premena na Eugena Pátroviča bola tak skvelá, že porota, moderátori, diváci i jeho samotná manželka Jasmina Alagič do poslednej chvíle netušili, že ide len o masku. Okrem výzoru musel totiž raper zmeniť aj reč tela. „Zmenil som chôdzu, snažil som sa pôsobiť ako ľaknutý deduško a hovoriť úplne iným rečovým prejavom, než hovorím. Mäkčil som, hovoril som pomalšie,“ povedal Rytmus exkluzívne pre joj.sk.

​Mätúci bol aj fakt, že Eugen Pátrovič odspieval náročné skladby od Karola Duchoňa absolútne famózne a všetkým z toho doslova padli sánky. Keď sa potom ukázalo, aká ja pravda, Rytmus priznal, že jeho vystúpenie bolo na playback. Mnohým vŕtalo v hlave, kto vlastne tieto skladby naspieval. Teraz vám už môžeme prezradiť, ako to v skutočnosti bolo. Pesničky Karola Duchoňa zaspieval skvelý spevák Ludo Kuruc, ktorý je v súčasnosti najlepším interpretom jeho piesní.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v nedeľu o 20:35 na JOJke!