Alex Rigó vás dojme svojou skromnosťou: Neuveríte, ako sa dostal k spevu!

Alex Rigó predviedol v šou Česko Slovensko má talent fenomenálny výkon, pri ktorom sa rozhodli Jasmina Alagič a David Gránsky udeliť svoj zlatý buzzer!

Legendárnu skladbu Vyznanie od Mariky Gombitovej sa neodvážia zaspievať ani skúsení umelci, bolo to preňho poriadna výzva, no zvládol ju s nadhľadom. Môže za to vďačiť svojmu fenomenálnemu hlasu. Hlas je však jedna vec, druhá je, či sa k spevu vôbec dostane a Alex Rigó prezradil, že spievať začal vlastne úplne sám. "Od ôsmich rokov spievam. K spevu som sa dostal sám od seba. Počúval som hudbu a naučil som sa to," povedal mladý muzikant pre joj.sk. Keď si však jeho rodinní príslušníci všimli, že si neustále spieva, začali ho v hudbe podporovať. "Môj talent objavila mama, švagor, brat a postupne celá rodina." Vidieť, že rodina pre neho veľa znamená, veď ho prišla podporit aj do semifinále šou Česko Slovensko má talent! 

​Vidieť, že chlapec pochádza zo skromných pomerov. Je z veľkej rodiny a popri súrodencoch sa musel naučiť skromnosti, tú napokon ukázal aj pri svojom vystúpení. Po legendárnom Vyznaní hádam už nemôže prísť nič fenomenálnejšie. Alex je však usilovný chlapec a rozhodne sa máme vo finále na čo tešiť! 

Ak ste nestihli poslednú epizódu Česko Slovensko má talent, nájdete ju v archíve na JOJ PLAY!