Víťazka Talentu, Nikola Kusendová, neskrývala radosť: Pozrite si exkluzívny rozhovor po finále!

Diváci si zvolili víťazku jubilejného, desiateho ročníka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. Stala sa ňou speváčka s gitarou, Nikola Kusendová, čím splnila sen Jarovi Slávikovi. Aké sú jej pocity z výhry a čo plánuje do budúcnosti?

Veľkolepé finále jubilejného, desiateho ročníka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent je už za nami a naživo v A4 štúdiu v Bratislave sme spoznali víťazku. Talent nás všetkých sprevádzal počas celej jesennej vysielacej štruktúry a divákom priniesol množstvo zábavy aj ukážok často neuveriteľných vystúpení. Počas priameho prenosu sa predviedli skutočne najlepší z najlepších a naši súťažiaci si pre nás pripravili emotívne a svetové vystúpenia. Výnimkou nebola ani Nikola, ktorej vystúpenie mnohých dojalo.

Nikola splnila okrem iného aj sen Jarovi Slávikovi, ktorý sa nikdy netajil tým, že by ho raz potešila výhra speváčky s gitarou. Nikola ale do poslednej chvíle ani len neverila, že by to mohla byť práve ona, ktorá si domov odnesie nie len krásnu finančnú výhru ale aj titul víťazky jubilejného ročníka. „Absolútne som nečakala, že sa stanem víťazkou. Keď som tam stála s babami z Movementu, tak hovorím, že to ani nebolo možné,“ prezradila nám víťazka šou hneď po ohlásení výsledkov.

ČSMT 10 - Nikola Kusendová Zdroj: TV JOJ

Konkrétne plány s finančnou výhrou však zatiaľ nemá, nakoľko jej ani len nenapadlo nad tým uvažovať. „Určite to investujem do hudby,“ povedala. Mladá a talentovaná speváčka sa aktuálne veľmi teší z toho, čo príde. Verí, že ju čaká budúcnosť, v ktorej si bude môcť plniť aj svoje ďalšie sny. „Na plány do budúcnosti sa veľmi teším, lebo si myslím, že toto celé spustilo takú parádnu jazdu a neviem presne čo ma bude čakať, ale teším sa na to,“ dodala v rozhovore. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Pozrite si víťazné číslo desiateho ročníka šou Česko Slovensko má Talent: