Kritika a hejty ju nezlomili: TOTO odkázala Whitney Houston z ulice porote i divákom!

Speváčka Veronika Bauerová sa narodila so zlatom v hrdle, no dlho svojím talentom mrhala. Porota z jej speváckeho výkonu nevychádzala z údivu, no napriek tomu jej naložili. Práve kvôli tomu, že na sebe nepracovala a nezdokonaľovala to, čo dostala od Boha zadarmo. Dievčina kritické slová od poroty i divákov nepustila z hlavy, ale vzala si ich k srdcu. V nedeľňajšom Talente sme videli výsledok!

​Sedemnásťročná tínedžerka Veronika Bauerová dostala v roku 2018 v šou Česko Slovensko má talent prezývku Whitney Houston z ulice. Nepracovala, neštudovala a svoj život trávila pred televízorom a na ulici s kamarátmi. Tým vtedy porotu vytočila do zúrivosti. Jaro Slávik a Marta Jandová dievčine poriadne vyčistili žalúdok za to, že nadarmo mrhá svojím darom od Boha a zabíja drahocenný čas namiesto toho, aby na sebe pracovala.

​Keď sa po odvysielaní jej vystúpenia spustila búrlivá diskusia na jej adresu, Veronika ľuďom odkázala, že na sebe zamaká a vynasnaží sa dotiahnuť to čo najďalej. A hoci ju ľudia v komentároch zatracovali, ona naozaj splnila svoj sľub. "Neprišla som vyhrať. Prišla som ľuďom ukázať, že som svoj talent nezahodila a stále na sebe pracujem. Robím to, čo ma baví, pretože hudba je môj život. Keď spievam, to ma veľmi napĺňa," povedala v rozhovore pre joj.sk. Drsné reakcie na jej osobu od cudzích ľudí ju ešte v spomínanom roku 2018 veľmi zraňovali. Ľudia jej nadávali a písali, že skončí zle. Aj keď niekoho by to zlomilo, Veroniku to nakoplo. "Dosť ma to zarazilo a bolelo, pretože ma nikto nepoznal a súdili ma. Ale povedala som si, že som silná a chcem robiť to, čo ma baví," zhodnotila.

​Červenovláska si váži aj úprimné slová, ktoré jej vtedy povedali Jaro Slávik a Marta Jandová. "Slová, ktoré mi povedali, boli dobré slová. Snažila som sa držať sa toho, čo mi povedali. Poučila som sa z toho," prezradila. Jedna vec sa ale zo "Slávikových proroctiev" predsa len naplnila. Veronika sa dva roky po Talente stala maminou. "On je asi veštec, ja neviem. Vyšlo mu to," dodala so smiechom. Aké sú aktuálne jej ciele do budúcnosti? Pozrite si rozhovor HORE!


Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:40 na JOJke!