Z invalidnej dôchodkyne sa zrodila nová hviezda: Prečo sa do Talentu nikdy neprihlásila?

V najnovšej časti šou Česko Slovensko má talent sme sa stali svedkami neuveriteľnej a neopakovateľnej situácie. Po výzve Vojta Dyka do publika, či sa niekto nechce ukázať porote, sa na pódium postavila na prvý pohľad nenápadná pani. Keď však otvorila ústa a začala spievať, prevalcovala celú šou. Až tak, že okamžite po vystúpení dostala od Dyka zlatý buzzer! Ako to celé prežívala a čo jej šlo hlavou? Máme pre vás exkluzívny rozhovor!

Šou Česko Slovensko má talent niečo takéto ešte nikdy nezažila. Počas nakrúcania sa v dlhšej pauze medzi jednotlivými vystúpeniami otočil Vojta Dyk smerom k publiku a opýtal sa prítomných ľudí, či sa im niekto nechce prísť ukázať na pódium. Ľudia v hľadisku sa spočiatku ošívali, no po krátkej chvíli jedna pani zakričala, že vedľa nej sedí skvelá speváčka. Spomínaná dáma sa sprvu zdráhala a hľadela do zeme. No porota sa toho chytila a vyzvali ju, aby sa naozaj prišla ukázať. Nenápadne pôsobiaca staršia pani sa teda odhodlala a predstúpila pred porotu i pred publikum. Predviedla absolútne dokonalý výkon, z ktorého všetkým spadli sánky. Vierka však priznala, že keď sa to dialo, ani si to neuvedomovala. "Tie prvé okamihy boli neopísateľné, pretože vám bije srdce, neviete, čo teraz skôr. Absolútne som ani nevedela, akú pesničku mám ísť spievať, lebo človek je totálne nepripravený," povedala pre joj.sk.

CSMT 11 - Viera Kotvasova Zdroj: TV JOJ

​Nejeden divák sa pri sledovaní jej výkonu určite pýtal, kde bola doteraz a prečo sa do talentu neprihlásila. Invalidná dôchodkyňa na to má svoje vysvetlenie. "Ja som sa bola pozrieť do publika minulý rok jediný krát. Ale ani mi nenapadlo, že by som sa prihlásila. Respektíve, možno mi to v kútiku duše napadlo, ale keďže už nemám dvadsať, tak som si povedala, že asi nie. Povedala som si, že by som musela byť asi veľmi výnimočná, aby som v mojom veku sa dokázala prezentovať tak, aby ich to oslovilo," zhodnotila.

Pani Vierka sa spevu venuje len amatérsky a to tak, že chodieva spievať do klubov dôchodcov. Ako však vysvetlila, zvykne spievať len ľahšie žánre, ktoré sú vhodné na tancovanie. Takto vážne teda ešte pred publikom nespievala. "Bolo to celé v opare. Ja som vnímala až potom, keď som dospievala. Počas toho spievania som po prvé rozmýšľala, či ten text vôbec viem, lebo tú pesničku nespievam. Plus bola som absolútne nepripravená, takže som uvažovala, či vôbec mi to ten krk dá bez rozospievania. Tak som si povedala, že buď to spievanie vyjde alebo to nevyjde," skonštatovala. Keď potom zožala obrovský potlesk, standing ovation a rovno aj zlatý buzzer, neverila vlastným očiam a ušiam. "To sa ani nedá opísať ten pocit. Mne by to ani vo sne nenapadlo, že takéto niečo sa môže stať. Ešte stále tomu celkom neverím. Je to niečo, čo sa nedá zažiť len tak," dodala s úsmevom.

CSMT 11 - Viera Kotvasova Zdroj: TV JOJ


Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:40 na JOJke!