Sviatky Marty Jandovej? Nemecké turné aj oddych pri obľúbených filmoch: Bez čoho sa nezaobíde?

Na Vianoce sa rozhodne teší aj obľúbená porotkyňa Talentu, Marta Jandová. Tá nám v rozhovore prezradila, ako vyzerajú jej prípravy na sviatky. Bez ktorých filmov či rozprávok sa nezaobídu?

Marta Jandová nám tesne po finále Talentu v rozhovore prezradila, že sa už domov nevie dočkať. V čase rozhovoru bola jej dcérka chorá a tak sa z Bratislavy ponáhľala domov, aby mohli byť spolu. Ako ale u speváčky a porotkyni vyzerajú predvianočné prípravy? „Ja sa veľmi teším, pretože som teraz nebola často doma, pretože práve dokončujeme dosku s mojou nemeckou kapelou Die Happy a nejakú dobu som bola v Bratislave, takže domov sa teším. Budeme teraz veľa doma, ležať na gauči takže sa teším, že to bude trošku voľnejšie, budeme pozerať rozprávky, piecť a zdobiť stromček,” prezradila nám. Aj keď u nich doma bolo zdobenie stromčeka záležitosťou tesne pred štedrým dňom, tento rok sa rozhodli, že sa do toho pustia o niečo skôr.

Martine sviatky sa budú v istých dňoch niesť aj v pracovnom duchu. „Medzi sviatkami, od 27. do 30.12., ako každý rok, mám koncertné turné v Nemecku s mojou kapelou, takže to budeme chodiť po Nemecku a potom sa vrátime domov na Silvestra, kde ho budeme oslavovať,” vysvetlila nám Marta Jandová. Zdá sa tak, že už má všetko podrobne naplánované. Počas sviatkov si ale skúsi oddýchnuť pri dobrom filme či rozprávke. Bez ktorých sa nezaobíde? „Tri oriešky pre Popolušku, to je pre tie deti a mojim vianočným filmom je Láska nebeská, to musí byť vždy,” dodala v rozhovore.