Porotcu z Talentu, Štepána Kozuba, potrápilo zdravie: Náhle prerušil všetky aktivity!

Hosťujúci porotca z Talentu, Štěpán Kozub, ktorý si všetkých získal aj svojim neuveriteľným zmyslom pre humor, aktuálne prežíva náročnejšie obdobie. Poriadne ho totiž potrápilo zdravie. Bojuje s diagnózou, ktorá trápi čoraz viac ľudí. Aké problémy stoja za jeho stiahnutím sa do úzadia?

Herec a spevák Štěpán Kozub prekvapil svojich fanúšikov, keď na svojom Instagrame oznámil, že si musí dať od všetkých pracovných aktivít pauzu. „Vážení priatelia, nepíše sa mi to úplne najlepšie, ale na nejaký čas sa s vami budem musieť rozlúčiť, ako tu na sociálnych sieťach, tak na živých vystúpeniach,“ oznámil. Za všetkým sú zdravotné komplikácie. Ako sám napísal, zdravie je to najdôležitejšie. „Liečim sa. Nie je to ľahké. Pracujem na tom a verím, že sa čoskoro opäť uvidíme buď v divadle, v klube alebo kdekoľvek inde. Ďakujem vám za pochopenie,“ povedal svojim fanúšikom prostredníctvom Instagramu.

Herec navyše po tomto prvom oznámení uviedol veci na pravú mieru, aby predišiel akýmkoľvek špekuláciám zo strany verejnosti či médií. Na Instagrame tak dodal o aké konkrétne problémy ide. Štepána trápi ťažké ochorenie dýchacích ciest, zápal a silná astma. Pre denník blesk.cz to potvrdila aj hercova manažérka. „Vzhľadom k veľkému pracovnému vyťaženiu a dlhodobým zažívacím a respiračným ťažkostiam sa Štefanovi pred niekoľkými dňami v neskorých nočných hodinách priťažilo natoľko, že mu musela byť poskytnutá lekárska pomoc,“ uviedla manažérka Dominika Kašovská.

Zdroj: TV JOJ